OM OSS

 om

KATHARSIS:

"En pageturner. En bragd. Høyere klasse enn det meste av norsk krimlitteratur jeg har vært gjennom før. Elsker krim som bygger på en god intrige. Som overrasker. Som provoserer. Som utløser følelser. Og har et språk, oppbygging og passe doserte «cliffhangers» som ikke forstyrrer historiefortellingen og lesegleden." 

Asbjørn Olav Lien

(journalist i Tønsbergs Blad)

om

STAVANGER-

TRILOGIEN:

"Fantastisk flotte bøker du deler med oss. Tårene triller. Mange minner, selv om jeg vokste opp på 50-tallet. Jeg anbefaler bøkene dine til alle jeg møter, spesielt Stavanger-folk, da. Her er det bare et ‘møst’."

Marit Helen Johansen


"Jeg vil gratulere både forfatter og forlag med denne historiske romanen. Det er ikke hver dag jeg leser en så gjennomgående elegant norsk skjønnlitterær forfatter med kristen profil."

DAGEN om Lusablomster


GRØNNSISIK -

LITEN, FARGERIK OG KREATIV

Om forlagetSisik forlag er et selvstendig forlag med forlagsnummer

978-82-691170.

Det er registrert under Dag G Storla Enterprises, et enkeltpersonsforetak med organisasjonsnummer 976600185

Adresse:

Haugsåsen 74,

1350 Lommedalen

Telefon: 90215049

www.sisikforlag.no

e-post:

post@siskforlag.no

HVORFOR VÆRE STOR NÅR MAN ER LYKKELIG SOM LITEN?

Grønnsisiken er min favorittfugl. Den kommer i  store flokker på ettervinteren og spiser fuglefrø utenfor vinduet vårt. Den er en liten akrobat, og utrolig vakker. Og så er den en kreativ kunstner med sangen sin.


Tidligere var forfattere helt avhengige av de etablerte forlagene for å få utgitt bøkene sine. Slik er det heldigvis ikke lenger. Den teknologiske utviklingen har gjort det mulig å gjøre det meste selv, å være som grønnsisiken; liten, kreativ og fri. Forskere spår at en stadig større andel av bøkene kommer til å bli utgitt på denne måten, at det vil senke terskelen for å oppnå drømmen for alle som går med en forfatterspire i magen. Sisik forlag er for meg et spennende eksperiment - nå er terningen kastet, så får vi se hvordan det går!


Jeg har tidligere gitt ut på Lunde forlag, og på Fagbokforlaget, og hatt god hjelp av profesjonelle forlagsredaktører. En forutsetning for å få til høy kvalitet er å betale det det koster å jobbe sammen med en god redaktør. Når jeg nå gir ut Katharsis som min første uavhengige roman, har jeg skåret ned på alle andre kostnader, men prioritert dette. En takk til Jan Roger Stensland for kjempeflott arbeid!  Ibsen sa en gang at å dikte er å "holde dommedag over seg selv", og det er virkelig sant. En god roman er fiksjon, men samtidig byr forfatteren fram sine innerste tanker. Det er hardt arbeid, og handler i stor grad om "to kill your baby", å gå igjennom om igjen og om igjen. Så blir det opp til leseren å bedømme om det ferdige produktet holder mål.


Hjertelig hilsenDag Gundersen Storla.


meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Hold deg oppdatert om nyheter og arrangementer


 

BHouse. Copyright @ All Rights Reserved.

BANK